welcome to my paradise

godmorogn!

sunnyday yeah. idag har jag ingen aning om vad som händer.. får se om någon slår en pling o vill hitta på nåt :b
sitter fortfarande i sängen men ska väl kila ut i solen snart.

jag blir arg! om inte min klänning kommer på måndag måste jag ringa ..o mina skor har inte helller kommit. gah.

skriver mer sen för nu ska jag gå.

xoxo!

I JUST WANT SOMETHING

hi!

ikväll har jag varit barnvakt som sagt..gick hem till kusin så Lukas fick leka med agnes lite, fast han ville inte lika med "han" , eh ..det är en hon liksom, haha. satt en extra timme för dem var lite sena men jag tjänade 500 spänn, yes yes.

nu ligger jag i sängen, har flyttat tillbaka den som den stod förut så man ligger bättre när man ser tvn.
nu ska jag sleeepa, skönt med sovis imorn.

dagens bästa, lukas; hannaflickan, kan du flyga?

xoxo!

little girl

hej!

sitter hemma hos syster nu och vi ska snart äta toast :)
ikväll blir det barnvakt åt lukas, mys. blir väl antagligen candy och film.
blev bara en liten kort uppdate på att jag faktiskt lever.. måste hem sen och kolla om jag fått min klänning och sen måste jag ringa om sommarjobb. uh.

dagens band är Augustana , grymt.


image61

yellow

godkväll!

har precis duschat, nu har jag smörjt in benen med bodylotion + plastfolie = mjukis hud :)
snart kommer syster hem till sig så ska vi lattja på msn..jag ville webcama men det var tydligen "tråkigt" haha.

har skrivt hälften på religions grejen..orka. men jag har faktiskt hittat en video jag ska ha med på min redovisning imorn på konstlektionen.

nu måste jag fixa klart allt skolarbete..skriver mer sen maybeee.

xoxo!


sweet


radiosong

hallå hallå!

sitter fortfarande på baksidan i solan, i bara shorts och en tishaaa..sjukt varmt fast nu började det blåsa lite.
robin kom nyss förbi med religionsboken så nu måste jag fixa arbetet, suck.

ikväll ska jag inte göra nåt alls, blir väl att jag sitter kvar här ute sen ska jag bara duscha.
imorgon är det typ den sista skoldagen..eller ah typ den seriösa..tror jag, det känns så i alla fall och vi har inte ens alla lektioner då, yes yes!

det känns så sjukt med studenten. jag minns när syster sprang ut, för 5 år sen..jag tyckte hon var så stor då och jag känner mig fortfarande liten. det känns som att jag började 1an igår liksom, det har gått så sjukt  fort. och om en vecka så springer vi ut och har hela livet framför oss. hallå? jag vet inte ens vad jag ska göra i höst. Först måste jag fixa ett jobb så jag kan börja tjäna pengar och spara till thailand..sen vill jag köpa en laptop också fast det är inte högst upp på listan just nu men ändå.

förra veckan ringde en au pair brud..som jobbade på stället som kirrar allt. Hon bjöd in mig till ett möte så man kan få lite mer info o grejer fast jag tackade nej och sa att jag skulle höra mig själv sen när jag funderar på att åka eller så, jag har än så länge tänkt till våren -09 men jag vet inte ens om jag vill åka då. Jag vill resa mer innan jag fixar nåt och nästa sommar blir det troligtvis europa/paris.

min klänning kom inte idag heller.. PANIK! får ringa imorn om den inte kommit då.

xoxo!

sunny

sitter på baksidan i solen just nu, lovely! drciker kaffe och ska alldeles straxt börja skirva på min sista uppgift på religion, för om jag gör den får jag VG.

idag fick vi glass i skolan av min lärare, snällt! , vi satt på gräsmattan utanför estet i solen, mys.
annars har jag haft form, konst och religion idag. ganska soft. igår gick jag för att kolla om jag fick godkänt i matteprövning och vem rulez? moi, jag klarade det! så jävla glad.

idag ringde syster, även bara för att säga att hon fixat mobiltbredband nu, eh.. sen la hon typ på :b mobbad.

fick post idag om sommarjobb, jag ska på intervjuv till nynäsbageriet. pretty soft..hoppas jag får det.

image59

mys på baksidan :)

cranberries

hi!

jobbig dag idag. först skolan mellan halv 9 till typ 4 eftersom jag skulle ta bussen till ösmo då så jag satt och lattja lite vad datorn i skolan och gjorde klart en ism-uppgift på formen. sen efter allt det där åkte då jag, robin och math till ösmo, där väntade vi på sis i typ 100 år, sen kom hon och vi åkte till länna och köpte en laptop till henne, sen käkade vi thai på gräsmattan utanför siba i solen..det var mys! sen köpte jag soleroglass från donken, den var äcklig, rekomenderas ej!

när vi kom tillbaka till nynäs åkte vi och handla på willys, jag köpte nivea hudloation och tranbärsjuice.
sen körde sis mig och robin till hanna för vi skulle hjälpa henne med hennes performence. sen gick vi heeem.
robin kirrade nutida grej och jag kollade på sex and the city.

nu duschar han och jag har precis skickat iväg en arb, miljö uppgift till marianne, yes.

nu måste jag sova för jag är supertrött!

xoxo!


hey hey forever!

chris brown-forever rulez!

image58

school

sitter i skolan på samhällslektionen, tråkigt. ska skriva om ett rikt och ett fattigt land och sedan typ jämföra dem, men eftersom jag ska läsa kursen i höst så känns det lite värdo att göra nåt nu så jag sitter mest och kollar runt :b

idag efter skolan ska jag fixa min skulpturgrej på formen, och efter det ska jag och syster + några andra åka och köpa en laptop till just syster..typ finally. haha.

skriver mer ikväll när jag kommer hem!

xoxo

countdown

det är 11 dagar kvar till studenten!! happy happy happy.

image57
här är min vän bob dylan , fast han heter robin. sjukt lik.
foto; jag.

pics

lite bilder från våran klänningspojkarna - photoshoot , bilderna är tagna av Hanna F.

image51

image52

image53

image54

image55

image56

this lovely days

idag har jag varit i skolan som vanligt, fast inte på morgonen när jag egentligen skulle ..orkade inte så jag cyklade dit vid 12, hade då slutat så jag satte mig vid datorn och fixa lite arbeten jag inte är klar med, gjorde faktiskt fyra stycka..bravo för mig, haha. efter skolan cyklade jag hem igen, käkade lite och umgick med kimi som precis vaknat. vid halv 7 cyklade jag och mötte syster, fick en festis sen drog vi till valthornsvägen där jag skulle passa lukas, det var roligt.. lite mer pengar också. haha.

kom hem och åt potatissallad och ragga upp datorn, gud vad jag känner att jag måste ha dator hela tiden..sorligt.

xoxo!

fabulous nights

andreas har varit borta hela helgen, därför att jag inte bloggat nåt.

I torsdags hade vi då studnetskiva och det var underbart kul! dansa, träffa massa gamla klasskompisar och kompisar. efter skivan gick hanna och jag och köpte typ världens godaste veg-burgare, yum yum. sen gick vi hem till linns mormor och sov. på vägen dit fick jag skavsår! typsiskt..fick gå barfota hela vägen dit.

på fredags morgonen hade vi såklart ingen skola så vi chillade lite i sthlm, käkade på nåt nice veg-ställe..sen kände jag att jag inte kunde gå barfota hela tiden så jag tänkte at jag skulle köpa ett par flippflopps och självklart hade dem inte min storlek så jag fick hoppa runt i ett par fula ROSA 39or jag köpte på söderstationen där även adam tensta vandrade förbi. 

efter vår lilla lunch gick vi till nytorgparken och åt mango/lakris glass,  satt där i solen i typ en timme sen gick jag och sara till tåget..kom precis när det kom. sen hoppade jag av i haninge för att möta systrarna, shoppade lite ..en lång tight kjol och en vanlig vit tisha. påvägen ner till bilen snubblar jag på asfalten med mina härliga flips och skrapar upp armen + handen och sen blev jag helt dammig.

senare på kvällen var jag barnvakt, syster följde med..vi kollade lite film och drack vin..tjänade lite cash. nice.
på lördagen gick vi ut några och drack lite öl också nice, haha.


image50
mingelbild från skivan.
jag, Hanna, Sara :)

walking with a ghost

hemma från skolan nu, hade form och konstlektion, det var roligt. några hade sina performence redivisningar, det var intressant, fridas var helt underbart fin! fick gåshud o grejer...inte dåligt.


nu har jag bestämt mig med skor, det blir inte pumps..har insett att jag inte kommer klara kvällen med dem, även fast det hade vart snyggt. Jag får låna beas vita tygskor istället, mina är blå och passar liksom inte med resten av outfiten så det var ju snällt av henne!

nu sitter jag bara och tar det lugnt och bloggar lite.. hade det inbte så stressigt som jag trodde, skönt.
ska snart hoppa in i duschen sen fixa mig.

xoxo!

HURRICANE

godmorgon!
 
sitter i sängen nu med laptopen i knät och dricker morgonkaffet.
ska kila iväg till skolan om typ en halvtimme, tror det är förstagången på LÄNGE jag gick upp frivilligt tidigt för att ha tid över innan jag ska gå, men det kändes faktiskt bra, jag har redan klätt på mig och fixat mig med allt så jag är klar! :)

ikväll är det studentskivaaa, längtar!  blir lite förfest hos kicki sen blir det buss och tåg in til sthlm , chaplins bar.
idag har jag sjukt mycket att göra också, skolan nu såklart, sen ska jag hem och duscha och sen göra mig i ordning inför kvällen, jag måste också välja andra skor för jag kommer inte klara att gå i dem. vid typ 4-5 kommer syster och hämtar mig så ska vi ner till centrum och fixa dricka och så, sen måste jag åka till kickis house för alla andra är då :)

xoxo!

under the milkyway

åh! äntligen ligger jag i sängen efter tolv timmar i skolan och en sjukt stressig men nice dag.
dagen började kvar över åtta med matteprov, det gick faktiskt riktigt bra! satt där i två timmar och höll på att frysa ihjäl för det var sjukt kallt i klassrummet. efter det var det samhälle, just nu håller vi på att skriva om olika länder och sen ska vi jämnföra dem med ett fattigt land och massa grejs, jag har frankrike. sen hade vi religion, vi fick tillbaka våra "uppsatser" om buddhismen, jag fick VG, och jag är väldigt nöjd.

har också varit nere i centrum idag med lillasyster, vi köpte frimärken och postade mina inbjudningar. efter det gick vi och köpte mjukglass med lakrissås! yummy. sen bar det iväg och tillbaka till skolan, hanna och jag redigerade, gjorde klart och brännde våran konstfilm :) jag målade lite på projektarbetet också, När jag var klar i skolan åkte jag hem till syster och käkade och kollade på sex and the city.

nu har jag äntligen bestämt outfit för imorn, usch vad dryg jag låter.
det blir svart tight typ lång kjol? , eh..vitt linne , gråa strumpisar, svarta pumps och min hatt.

nu ska jag sooova. natti.

xoxo!

gold lion

hela min mun smakar kuvertklisert, euw. jag har även typ suttit hela kvällen och skrivit 20 inbjudningskort för hand! sen kom jag på att jag bara behöver skicka ut SJU. hej jag är helt blåst..liksom det är ju en per familj, inte familjemedlem, gah.

gossip girl avsnittet som visades idag hade jag redan sett, great..så jag längtar tils nästa för där har jag bara sett halva tror jag.. eller så är det näst nästa jag vill se.

som sagt imorgon är det matteprov, det är direkt på morgonen så jag missar konstlektionen vilket jag verkligen inte har tid med! sen på eftermiddagen ska vi till brandstationen, vet inte riktigt vad vi ska göra där, kolla på hetingar kanske.

imorgon efter skolan har jag typ sjukt mycket att göra, eller det är mycket för att vara jag haha.
jag ska ner till centrum och hämta pengar av syster som ska kirra sina naglar, sen ska jag köpa frimärken..fixa på dem på alla brev och posta. sen ska jag hem..städa hela rummet för det ser ut som fan, sen måste jag välja kläder tills torsdag för det hinner jag inte då, vet inte heller vilka skor jag ska ha, heels eller icke.

måste pluggare vidare nu om jag ska klara provet imorgon, wish me luck!

xoxo!

pearl

hi!

just nu ligger jag i sängen och kollar på gossip girl, tänkte blogga lite då också.
efter middagen började skriva inbjudningskort till studenten, det är jobbigt och tar lång tid, haha..har typ 10st kvar.

efter gossip girl är det desperate houswives, usch vilken tv nörd jag ääär, efter det ska jag plugga matte.

nu ska jag äta upp min frozen yoghurt med hallon innan den smälter.

xoxo!

POWERNAP

mh mh! har precis vaknat efter en liten vila, nu väntar jag på mat! är jättehungrig.
gick inte så bra med pluggandet förut, la mig i sängen och gosade med dizze istället :b

uhm,  på torsdag är det studentskiva och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, många jag känner har köpt en klänning till det också men jag tyckte det kändes lite onödigt så jag får väl låna nåt plagg av syster eller nåt så jag inte har nåt jag haft förut i alla fall :)

anyway, min klass  ska inte gå på själva middagen utan bara festen sen, så vi ska grilla/picknicka i tantolunden typ, det kommer bli nice..får hoppas på sol!

later! 

 xoxo

I'm your obsessive friend and you LOVE me

hej!

idag var min skoldag 20 minuter lång, haha..hade bara ett arbetsmiljöprov, fast egentligen samhälle också men jag orkade inte. Jag vaknade imorse och var helt övetygade om att det var lördag, och jag fattade inte varför jag satt alarm då så jag gick och la mig igen. efter 5 minuter flög jag upp och fattade att det var skoldag. trist.

nu har jag precis kommit hem. det är så sjukt varm ute att jag inte pallar det. jag ska snart fixa lite kaffe sen ska jag plugga matte hela dagen! onice, men jag har prov i morn, får hoppas att det går bra!

min klänning har inte kommit än och jag börjar få lite små panik eftersom jag ska ha den om ca två veckor, men jag har för mig att det stod att den skulle levereras den 25:e eller så skulle den komma då. aja, jag vet inte.

nu ska jag fixa lite stuffs. skirver mer sen!

xoxo

sexy boy

great dag idag. har haft foto nästan hela dagen, har skrivit ut bilder och skrivit logg.
robin och jag hade också våran redovisning om the crow..det gick faktiskt riktigt bra, hoppas alla klasspals också tyckte det. efter skolan vandrande jag ner till centrum för att möta mina sisters, vi gick till bokia och köpte papper till mina studentinbjudningar, och innan det var vi på banken där jag satte över pengar till Sara och jag fixade även internetbank! vuxenpoäng för moi. Jag kirrade också telebank och nån grej så jag kan tanka på mobilen via telefon och internet..fränt.

efter allt detta åkte vi hem, åt middag.. sen blev det massa bråk, tråkigt nog så jag stack på en promenad för att rensa huvudet lite. Jag plockade lite blommor och gick ner kyrkogården och la blommorna vid emelies grav, åh det är så vacker där, det är så sjukt att i dec är det 10 år sedan hon gick bort... efter det gick jag hem igen och plockade undan datorn och allt.. städade databordet och ställde dit laptopen jag fått låna för kvällen av andreas, snällt. sen tog jag en vaaarm dusch! det behövde jag verkligen, gjorde hårinpackning och helkropps peeling, nice nice.

robin ringde för en stund sen asusual..han förhörde mig på arb,miljö grejen till provet imorn. det kommer gå bra..jag kunde alla svar på frågorna och resten, om det kommer mer kommer säkert bara vara självklarheter.

nu ska jag fixa lite kokoste och kolla lite roliga bloggar. skulle egentligen vilja ladda upp nån fin bild jag tagit idag eller så men kan inte lägga in nåt på datorn eftersom den icke är miiin.

juste! idag filmade Hanna och jag till våran konstfilm. jag har nog inte haft så kul på länge! eller jo det har jag :b men iaf. vi försöker få nåt slags vår-tema på det, och jag ramlade.. mer säger jag inte, det får ni se sen.. haha.

dagens roligaste;

en lärare går förbi och jag måste ju bara få utnyttja mig övertrötta humor. '

jag; nej men hanna! (tittar på kvarnrocksaffischen) - det är ju drogfritt på kvarnrocken..då kan vi ju inte gå dit!!
hanna tittar lite på mig, börjar skratta och går ut, så där står jag själv.. eller nästan ligger på golvet för jag tyckte jag var så rolig..det var bara jag som tyckte det :b

xoxo!

om inte du gör kaffe åt mig så dödar jag dig.

eh, jag sover inte än.. och jag kommer aldrig komma upp imorgon.. så därför ska jag och robin vara uppe heeela natten! , just nu sitter vi och pratar via msn, typ 2 meter ifrån varanndra, om ens det.. det är roligt :b

summercat säger:  om inte du gör kaffe åt mig så dödar jag dig.
Robin säger: ska du flytta hem till mig sen?
Robin säger: okej
summercat säger: nej, för du bor i en jävla kartong.

Robin säger: hej
summercat säger: hej, vart är du!?
Robin säger: hm jag vet inte riktigt.. tror jag är ute och plockar blåbär..vart är du?
summercat säger: jag vet inte heller, jag gick in till nån..alltså det stod olåst så hittade jag en dator

det kommer säkert bara vara vi som skrattar åt det, men i alla fall :b
nej nu räcker det..

xoxo!

summercat

hi!

ligger i sängen just nu, har fått låna andreas dator för jag har typ pajjat mig så smart som jag är.. jag skulle städa bakom datorn och sen skulle jag koppla in den igen och så small det, och lukta bränt.. eh , ja.. får hoppas att det ordnar sig.

idag har jag inte gjort nåt alls..syster körde hem mig, sen har jag mest kollat på l-word och druckit te.
robin är här nu.. vi ska se the crow snart, ska redovisa den imorn på rörligbild om vi ens har det imorgon mën det är lika bra att se den. Vi försöker , eller robin..att få igång mina gamla datorer som stått i garderoben i typ mer än ett år.. hehehe, kommer säkert ha massa fula bilder och rolig musik.

yes, men nu ska jag kila.

xoxo!

life is a song

gårdagen var wonderful, syster och jag åt thaimat, kollade på the heartbreak kid (den var ok) och an american crime som var hur bra som helst.. sen åt vi ost och kex :)

och idag.. usch vilket tråkigt väder det är! , ska sätta på mig myskläder och kolla på L-word..

xoxo


girls in tight dresses..

dagen lista;

she and him - Sweet Darlin'
agustana - sweet and low
simon and garfunkel - mrs robinsson
ugly kid joe - cats in the craddle (nostalgi!!)
alice in videoland - radiosong
samantha ronson - built this way

klänningspojkarna

hi!
igår var det photoshoot med Hanna, det var nice nice! jag, linn, malin och sara hade klänningar och mustash, därav klänningspojkarna. vi såg typ ut som en galen cirkus med kastrullock och synth,men roligt var det.
bilder kommer sen när hanna är klar med arbete för då får jag lägga upp dem! :)

idag ska jag och syster äta thaimat och hyra film! mys.. så jag hoppas att hon ringer snart, fast jag tror hon jobbar till tre.. anyway.

jag har fixat ner hela säsong ett på L-word. lööööv it. så nu ska jag se den, xoxo!

this is not a test

ah! nu är jag mätt mätt mätt :b maten blev supergod, andeas gjorde en god dressing också.
jag måste skriva på nutidakonst uppgift nu, orka.. men man måste för att få godkänt i ämnet, surt. fast igentligen inte :b

åååh!! jag är så kass, jag höll mig rökfri i FEM dagar , jag kände mig typ hur bra som helst sen tog jag en cigg.. it sux. jag får försöka sluta en annandag helt enkelt.

igår  var hela klassen på dansenhus och tittade på typ en streetdance dans, det var awsome!
tyckte att det var lite segt men dem var sjukt duktiga.

nu måste jag fixa och dona lite , skriver mer sen.

xoxo!

image48

la la love you!

ih! jag lyssnar på pixies! det har jag inte gjort på hur länge som helst.
idag kom andreas hem, han mötte mig från skolan med ett par andra skor för jag kunde inte gå längre i dem jag hade på mig, hade jätteont i hälarna och pallade inte trycket längre. när vi kom hem hade jag fått pooost.. fast det var bara lite infogrejer om au pair.

nu ska jag och andreas göra mat till hela familjen! pastasallad.. yummy.

xoxo

image47

i want candy

dagens cutiepie är Zooey Deschanel!

image46
zooey är med i en av mina favvofilmer, almost famous och sen har hon
 en liten roll i serien weeds där hon spelar den fräna tjejen kat.
hon har dessutom ett band där hon sjunger, she and him.
http://www.myspace.com/sheandhim

downtown

image45
sitter och kollar lite på kläder via internet , finns så himla mycket snyggt!!
allt detta hittas på klädaffären monki , www.monkigirl.se/#/collection

taylor warren

godmorgon!

slänger in en bild på snygga taylor warren innan jag måste iväg till skolan!



image42



xoxo

shopy

tittar på massa fina saker på internet , allt är från indiska , www.indiska.com 

GE MIG PENGAR!!

          
supersöta klänningar.

   
snygga tygväskor

    
snygg tight kjol , frän tisha och en snygg håraccesoar (någon form av hårband)

rock away

jag undrar om man kan lära sig att kontrollera sig i sina drömmar, för jag vakande för en stund sen och då låg min väckarklocka sönderslagen på golvet. eh, och då minns jag att jag kastat den flera gånger i golvet... jag menar .. jag hade inte ens satt alarm på den utan på mobilen och trott att det vart den som lät men inte slutat.. wierd.

kollade nyss på desperate housewives , inte lika spännande som förra avsnittet men nästa tror jag är det.

idag fick jag tillbaka min kamera som varit i london med sara över helgen, det var nice.. kan gå ut och fota lite imorn då. hittade även linslocket som försvann när min syster hade fest här.. tack och lov.

imorn är det något slags prov i religion, vi har fått frågor och man får ta med sig vad för info man vill till det och skriva på så sett, kommer nog funka rätt hyffsat.. har hitta en hel del bra fakta iaf.. tror jag :b

nu ska jag fortsätta plugga lite.

xoxo

Cause me and Charles Manson like the same ice-cream

hi!

soft dag idag, bara två lektioner sen gick jag hem och gjorde eget iste, det blev jätteäckligt.
papi ringde nyss, senast för nog i vintras har jag för mig, i alla fall .. han babbla på med samma saker, säkert samma som förra samtalet. Det vore ju roligt om han kunde ringa nykter någongång och berätta nåt kul istället för "åh-vad-det-är-synd-om-mig" , eh.. det var liksom inte du som blev lämnad av en förälder när du var 14 år. anyway.

jag har inte rökt på treeee dagar, duktiga mig.. :) ska försöka sluta helt nu.

jag sitter och tittar på lite klipps på youtube från huset fullt.. (full house) alltså :b , det var typ min favvoserie när jag var liten.. eh , nu är det mest bara roligt att se , haha.

skriver mer sen!

xoxo

this is love

måste bara säga att idag har jag beställt min studentklänning och äntligen dem här supersnygga skorna! :)

     

Foolish Games

hej.

helgen var helt crazy, jag drack alldeles för mycket och minns för lite. :b
lördagskvällen var ialla fall hos gabbi, grillparty med massa trevligt folk, kubb + krocket (?) nice.

idag stannade jag hemma från skolan, kände mig helt seg i huvudet och kroppen.
på eftermiddagen hämtade syster mig och vi åkte hem till min  kusin för att passa hennes söta kids agnes och tilda.
efter det åkte vi hem hit, käkade mackaronies och kollade på csi. 

nu ska jag ta en dusch och sen ska jag göra  en stooor kopp te.

xoxo

rock the night

idag har jag och hanna legat och solat på min baksida nästan hela eftermiddagen , jag höll på att koka ihjäl.
nu ikväll ska jag snart iväg ner till nixta och spela kubb med massa folk , very nice!

blev bara en liten kort update.

xoxo

here comes the story of the hurricane.

dagens lista;

Augustana - sweet and low
simian mobile disco - Hustler
Johnossi - Glory Days To Come
Alice In Videoland - lay me down
bob dylan - Hurricane
blondie - call me

 m.m 

sweet and low

supergreat väder idag, jag höll på att dö med mina svarta kläder på mig så jag ska nog ta nåt annat imorgon, haha. efter skolan cyklade jag hem med syster, sen skulle hon på möteoch la mig i sängen för att kika på OC men somnade efter fem minuter, helt slut efter varit ute i solen. snart är det helg och det ska bli så skönt! grillparty hos gabbi på lördag + kubb och krocket, det kommer bli nice.

jag satt nyss ute på baksidan i bara shorts och linne utan att ens frysa någonting , sommar liksom!

jag har hittat en hyffsat frän jeansjacka från lindex så jag funderar på att köpa den.
top shop har en snygg också men den hittar jag ingen bild på.
jag måste beställa min gladiator/sandaler också innan jag glömmer det, vilket jag säkert kommer göra :b

image27

snart kommer syster och hämtar mig så ska hon hjälpa mig med en räkning och sen ska vi hem till henne och titta på film!

xoxo

paris underground

idag fotade jag min snygga syster till mitt foto b arbete, det gick bra och det var superkul!

image21

image22

image23

image24


image25

image26

xoxo

pics

här är lite bilder från mösspåtagningen;

image16

image20

image17

image18

image19

cool kids make the difference

uh, vad trött jag blev! mami och jag har precis städat klart halva klädkammaren (jag blev tvingad) och nu sitter jag här och kollar runt lite i olika bloggar. snart ska jag göra lite te och kika på desperate houswives som typ är jättespännande!!

här är då min blivande studentklänning, hittade den på www.stylebystars.com
synd bara att jag inte kommer vara lika brun som hon :b


image14

xoxo

it can't rain all the time

idag gjorde vi nästen ingenting på dem 2 lektionerna vi hade. slutade halv 11 men jag fick stanna kvar till kvart i tolv ungefär för jag hade möte halv tolv med min lärare och rektorn om vad jag ska läsa i höst, det gick bra i alla fall.
efter det cyklade jag hem, gjorde lite mackisar och började kolla på the crow som jag fått tillbaka från eliana efter lite mer än ett halvår, haha. jag kollade i ca 20 minuter och sen somnade jag, satte snooze på 20 minuter som blev 3 timmar, eeeeh. sån är jag . nu har jag nästan precis vaknat och kollat lite mer på filmen.. den är så sjukt bra.

men nu ska jag ner och äta, skriver mer sen!

xoxo

summertime

vilket väder idag va! jag höll på att dö när jag cyklade hem med en svart jacka på mig.
idag har det varit massa redovisningar av projektarbetet i skolan, det var ganska roligt att lyssna på, sen hade ludde redovisning av filmer 8 kvinnor.. den måste jag se. Jag och robin har våran redovisning nästa måndag av filmer the crow (stor favorit!) det kommer bli nice.

nu ska jag sätta mig i solen på baksidan och äta potatissallad med gravad lax!

xoxo

sjung om studentens..

jo precis, i onsdags var det mösspåtagning och det är verkligen inte långt kvar nu.. kanske runt 20 dagara eller så.
efter påtagingen gick i och drack lite öl på stormogården (eller hur det stavas) sen åkte jag , gabriel och robin hem till mig. jag gjorde mig i ordning och så, sen åkte vi till kicki där vi åt pizza och drack lite sen drog det iväg till telegrafen där klassens musiker spelade och det var grymt!

RSS 2.0