Come on-a my house my house


idag har jag jobbat och varit med hanna i centrum. igår shoppade  jag 2 skitsnygga blazers för 70 spänn styck och en vit söt klänning för 40 kr! (bilder kommer) på pernillas secondhand, vilket kap. nu har jag gjort i ordning varm oboy och ska krypa ner i sängen o kolla på Girls of the Playboy Mansion, jobb imorn med! puss

xoxo


taylor momsen, nylon mag 09

dricker varm choklad och lyssnar på yeah yeah yeahs, ska snart fixa mig i ordning och ikväll ska jag hem till syster och göra sushi. puss!

He’s there in my heart


olivia wilde.

massa soool idag, sjukt nice. Halv 4 ska jag ta tåget in mot sthlm och möta angelica, sen ska vi vidare och möta lite folk på GRÖNALUND!! o vi ska åka insaaaane, ååh roligt roligt!! puss!

trouble is a friend of mine /LENKA


lenka lenka lenka, alla måste kolla upp o lyssna på lenka. bra bra!!

colour


idag har jag ätit bagels, varit med Hanna och färgat håret rött.
nu ska jag laga mat , puss!

I love you, Pumpkin. I love you, Honey Bunny. All right, everybody be cool, this is a robbery! Any of you fucking pricks move, and I'll execute every motherfucking last one of ya!


jag och robin på fest för några veckor sen. <3

Have you ever had a dream?


dagen började med latte, sol och guano apes som det bara skriker nostalgi om.
om en stund ska jag ner till centrum med syster och linnéa och möta frida så ska vi fixa massa saker till mamis födelsedag och så ska jag köpa hårfärg! puss!

it's a fucking joke right?








pics från förra helgens party, what's up med mina vampyrtänder?

kids






07

the world is outside
















idag var jag först ute på vårprommis med hanna och det var så sjukt skönt och varmt ute.
efter det mötte jag upp syster o vi gick och köpa munkar och latte och satte oss i parken o fikade. vid fyra hämtade i lukas och gick hem till robin en stund och kolla på simpsons och sen åkte vi hem till lukas och kollade svampbob sen kom anna hem och då åkte jag och syster hem också. imorn blir det jobb sen ska jag köra mitt första race som taido-tränare för små kids. puss!

sunnyday


annabel mehran.

RSS 2.0