midsommar






















yo! vilken helg! fredagen började med lite regn men sen blev det bra! jag, angelica, hanna och andré åkte ut till pickla med andré´s båt, vi grillade, åt  lax, försökte få igång den förbannade cd-spelaren men det gick ju sådär. sen chillade vi i båten och hade astrevligt. vid 9? kom några polare till angelica och hängde lite men sen skulle dem vidare till landsort och jag och angelica hänkar med dit. kommer dit, träffar lite mer folk, chillar, går vidare till öns pub, dricker öl, känner att det blir lite för mkt, går tillbaka till båten, sommnar. när vi vaknade på morgonen så vet ni att man brukar vara så jävla törstig? jag var det och INGET vatten fanns, kände inte direkt för att knäcka en bärs liksom. men vi fick tag i vatten till slut, fick frukost av mamma bagge, sen åkte vi hem.

vid 1 var vi hemma, åkte hem till angelica, åt-somnade-åt-titta på tv - åt-kolla film-äta nudlar-spela buzz-gå hem.
herregud. jag har nog aldrig ätit sådär mycket en bakisdag. men sjukt trevlig och rolig helg! nu blir det smultronte och ELLE på sunny baksida! xo

when it was good..


trött! jobbat hela dagen och det blev bara mer och mer kändes det som. efter jobbet cyklade jag och mötte syster utanför sitt jobb så drog vi ner till centrum och chillade och sen hem till andra syster och fikade. nu ska jag äta pizza! jobb imorn med sen är jag leeedig hela helgen!


ny tröja från weekday som jag köpte i fredags när jag och hanna var i stan. köpte också reptil-linne, leopardsjal, en klänning med dragkedja som jag ska ha när jag fyller år! och annars också såklart! och dem här dessa örhängen som jag är helt förälskad i. xoxo


tired

jag är så trött på allt regn, vart är sommaren? jag minns vid den här tiden förra året var det soliga dagar och vackra ljusa sommarnätter.. nu fryser man nästan ihjäl när man ska hem. idag har jag gått runt i myskläder hela dagen, kollat lite serier och druckit cola. imorn börjar jag jobba klockan 9 men syster är snäll och kör mig, jobbar fram till torsdag sen är jag ledig.. hoppas jag.

jag har lite idéer för vad jag ska göra i höst efter jag jobbat hela sommaren, jag vill nog tågluffa i europa! köpa interrail-kort och resa runt i en månad, jag måste bara hitta någon att åka med också.

nu ska jag fixa lite te och lägga på en ansiktsmask


bild från lolitas.

boom boom pow!

daaaaaansa dansa hela natten! ah,  jag är helt slut, har dansat hela helgen..
igår gick jag ut med min syster och hennes polare men jag träffade cornelia och alla där och hängde med dem hela kvällen, vi dansade och dansade.. sjukt kul! gick hem till robin efter det stängde och chillade där till typ 4 halv 5? fick skjuts hem, åt en mackis och somnade. nu, nudlar och 90210! xx

i know one thing..


Da diddley qa qa da diddley qa qa




världens snyggaste nya solisar, och massa nya ringar! snart ska jag ta tåget in till stan med hanna och shoppa upp alla mina skattepengar...nä, inte alla. xx

hello beautiful


ash stymest


season of love

gosh vad trött jag är! idag har jag passat lukas ett par timmar, supermysigt! vi lekte med lego, spelade tv-spel och åt glass! efter hans mamma hämtat honom började jag plocka lite i rummet, och småstäda och nu ser det helt ok ut. jag är helt förälskad i season of love av shiny toy guns som är med i säsongsavslutningen på gossip girl. nu ska jag dricka turkiskt te jag fick av andreas och kolla på tretton, imorn blir det jobb!

we are the people

idag började jag jobba 7, slutade 9.. 2 timmarpass är inte riktigt min grej...
lyssnar på empire of the sun-we are the people, skön låt. om en stund kommer syster och hämtar mig, vi ska äta rökt lax, räkor, aioli, skagen och massa gott!




bilder från klassfesten förra helgen.

snake

hej! idag har jag jobbat mellan10 och 4, sjukt stressigt men det fick bra i alla fall :)
sitter hemma hos syster nu och myser med tindra, snart kommer hon hem från träningen så ska vi gå och köpa sushi och lägga oss i gräset och äta! jag har försökt hitta en snygg bikini och gjorde det igår på HM så den klickades hem + ett till par skor och solisar. nu kom syster!


RSS 2.0