give me a break (again?)



kollade runt lite på nylon's hemsida och hittade detta , amazing.
cory kennedy och peaches geldof ska göra en serie på nylon TV.

heathledger


wish

Jag är tillbaka från Malmö , jag vet inte om det är bra eller dåligt men jag var ju tvungen att komma hem någon gång :b
Vaknade för en stund sen, nu dricker jag kaffe, sen ska jag duscha och sedan träffa Hanna-darling som jag inte gjort på länge! Senare idag ska jag ta hand om all tvätt och fixa lite.

Malmöresan var great alltså, jag har sett massa bra band, bla: Alice in videoland, flogging molly, millencollin, svenska akademein, smk, SoKo, peter morén, miss li , m.m. Har också gått på bio och sett the dark knight som alla måste se som inte gjort det! sjuktgrym och heath ledger äger. Har också sett den andra Arn filmen som var riktigt bra.

har shoppat en nice grå klänning på weakday med världensbästa rea så jag pejjade 100 spänn för den! sen har jag köpt 2 böcker, mötley crue - the dirt & Jenna jamesson - att älska som en porrstjärna.

nu har jag lite att göra så bilder från spelningar och så kommer jag ladda upp senare.

xoxo!

sunshine

godmorgon!

Idag vaknade jag helt random vid 9 (!) , såg att Anna hade skickat ett litet mess om att om jag hade tid , kunde passa Lukas en stund nu på för/eftermiddagen och visst hade jag det! nästan..haha, men jag har alltid tid för den lilla sötungen. Så jag och sis ska åka ner med 10:20 bussen ner till centrum där vi möter upp dem så får vi se vad vi ska hitta på. Kanske blir en fika eller något men det gick ju inte så bra sist när det var glass på hela bordet och en sönder petat punch-rulle.

Senare idag har jag planer på att träffa Hanna som jag inte gjort på jag vet inte hur länge, 3 veckor kanske?
Efter det ska jag hem och tvätta lite och sen packa ner allt från min checklista och sen ska jag sova tidigt, men det får vi se hur det blir med det..jag kan ju alltid sova på tåget.

Nu ska jag borta tänderna! hoppas det blir sol idag så man kan vara ute en stund.

xoxo!

hey johnny


soko

Stéphanie Sokolinski , (SOKO) rulez.


http://www.myspace.com/mysoko

dirty NIGHT

Gårdagen blev ju inte speciellt lyckad men det var roligt. Vi drog in till Sthlm med bil runt 8-tiden , kom dit vid halv 10 efter lite ärenden i nynäs och felkörning i stan , vi var där i ca 10 minuter för en rökpaus sen åkte vi hem igen eftersom alla lackade för vi inte hittade någon parkeringsplats. Tanken var först att vi skulle till Stureplan och checka läget men det blev sedan ändrat till nivå 22 , haha men icke.

När vi kom hem igen gick vi ner till en lokal bar och tog en öl sen buss hem , mat och sova!
Idag vaknade jag runt halv 2 tiden , rätt skönt. Ikväll bli det  djurplågargrannar som middagsgäster , sen ska jag vidare till sis och förfesta lite och sen blir det utgång!

Snart åker jag till Malmö och det ska bli så sjukt skönt att komma bort från allt!

xoxo!


drink från min och Robins drink-kväll.

mk , that's hot.

Mary-Kate Olsen , UK Elle 2008.



 

on the radio

Godmorgon!
eh, ja det blev lite sent igår så jag vaknade vid 3-tiden idag. Nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på musik.

Igår var jag och mina systrar på IKEA och shoppade lite , det var roligt..hittade inte så mycket men en heldel bra saker jag ville ha till mitt rum. Nu ska jag göra mig i ordning och ikväll blir det sushi!

xoxo!


fina Paris-motiv , dofta-grejer , skål/vas , väggdekoration , mysig filt , tidningsställ.

lovely

idag har jag och lillasyster kollat på höst i new york och grillat marshmallows över ljus. mys.
ikväll ska vi se the dark och december boys med therese :) film är som bäst när det regnar och är mörkt ute.

xoxo!




fall

jag längtar efter hösten. Jag längtar efter att få gå runt i löven med kappa, mössa och vantar.
sitta inne i hösmörkret och dricka te. HM's höstkollektion är bra, har hitta massa snygga kläder.


fina saker från hm höst.

Influence



Mary-Kate och Ashley Olsens bok kommer ut i höst!

purple rain

hej hej!
uh, det regnar och jag har tråkigt. Visst att det är skönt med regn eftersom jag har typ stekts dem senaste dagarna.
Jag och sis skulle ha grillparty idag men det ser mörkt ut..

jag vaknade sent idag med, men bara för att jag somnade vid sex imorse. Vaknade och åt frukost , jag kunde dricka kaffe idag också för vi hade mjölk hemma! :) Snart ska jag parkera mig i soffan och läsa gossip girl , heheh.

xoxo!

just dance

hi!
pretty soft dag idag , vaknade vid 2 har jag för mig , då åt jag frukost och sen städade jag hela huset ! vuxenpoäng till moi, eller så är det en självklarhet att man gör..jag gjorde iallafall nåt till skillnad mot att jag legat i soffan och kollat på the oc i en vecka och möglat. efter städning duschade jag och sen satt jag i soffan och läste andra boken på gossip girl tills maten var klar. Andreas hade gjort supergod mat och sen blev det fransk choklad till efterrätt , yum.

nu har jag sminkat mig och gjort mig i ordning för snart ska jag till finaste Malin som bjudit dit mig på lite fest för vi ska fira lilla Malin som fyllde år i går så det kommer bli nice.

trevlig kväll!

xoxo!

RSS 2.0