au pair

jag börjar ana att någon röker i badrummet. Det luktar rök överallt, nasty.

jag håller seriöst på att dör här. jag måste ha ett jobb snart! och jag är sjukt trött på skolan.
men tillbaka till jobb, jag sitter och kollar lite om au pair, det verkar jätteintressant men jag vet inte om jag kommer våga åka någonstans men liksom, det är ju ascool och värsta chansen i livet att göra nåt annorlunda. men dem jag hittat som verkar coola är typ i new york och så och vad behöver man då? jo, körkort! damn it. det finns ju massa i sverige också som vill ha hjälp men no shit att jag tänker köra i sverige, hur tråkigt som helst. jag har hittat några också på en sida lite häromkring i utlandet bla frankrike och lite annat som behöver hjälp från och med hösten men eftersom jag ska tillbaka till skolan så vet jag inte vad jag kan ta och inte ta (om jag skulle välja detta) + att jag vill typ bara jobba 6 månader om jag ska ut och resa sen och dem flesta är i ett helt år.  vilket problem va? blö.

xoxo

image12

miles away

hi!

supergreat helg! fredags var jag sjuk och hemma från skolan men på eftermiddagen kände jag mig piggare så jag cyklade till mina darlings och åt sushi och drack vin tillsammans med dem, det var nice. igår, lördag var det lite förkrök hos mig med massa gaaals + robin. Efter det blev det telegrafen som firade ett år och hade bland annat kalle baah som artist som var superbra!

idag vaknade jag ganska sent och nästan så jag fortfarnade var full :b hehe.
mami körde hem mig till sis och där åt vi tacos och kollade film, kid svensk (nice nice)och mitt ex, den var helt ok. snart måste jag hoppa in i duschen innan det blir för sent! men jag är faktiskt inte trött alls så jag ska nog städa upp lite på rummet och bädda rent, kanske göra en kopp te.. det vore ju nåt och sen ska jag se i know who killed me.

xoxo

image11

boys of summer

hi!
supernice väder idag! , hanna och jag gled ifrån lite från konsthallen för att äta lunch och sen satte vi oss på torget utanför folketshus i solen och glassade.

så idag har jag bara varit nere och fixat till vernissagen som är på onsdag, inte så mycket kvar nu så vi fick sovmorgon imorn till 11. Ikväll är det show som gäller, klassen ska ha en tack och adjöshow på vågen som jag tror blir nice.

nu ska jag städa garderoben!

dagens mixlist;

yelle - les femmes
yeah yeah yeah - miles away
bikini kill - sugar
the knife - pass this on
shinedown - fly from the inside
patrick park - your smile is a drug
the wombats - moving to new tork

xoxo

sum sum sum!

hi! idag har det varit en ganska seg dag, vaknade vid tre-halv 4 :b hehe, somnade sen, så jag och kimi och bara legat i sängen idag och kollat på tv.
satt nyss på baksidan i solen och rökte och det var sååå varmt och skönt så det känns verkligen som att sommaren är på väg!

snart ska jag se top model för jag missade det i onsdags sen ska jag göra klart min fria bild för den ska tydligen vara klar imorn men jag vet inte om jag hinner.

the knife-heartbeats är verkligen så sommar! :)



xoxo

all the children are insane, waiting for the summer rain

äntligen helg! , igår var vi några hemma hos jonathans bror och drack lite och umgicks, det var ganska trevligt :)
efter det gick jag och mötte kimi så gick vi hem till mig och sov, på morgonen gjorde jag frukost och så tittade vi på tv, och typ somnade om så jag gick upp ur sängen helt klockan halv 7 kanske, segt :b heheh. sen åt vi lite langos och efter det gick kimi hem och nu sitter jag här, kollar lite bloggar och lyssnar på musik.

igår blev jag klar med mitt självporträtt på bilden, men jag tog hem alla saker till mina fria bild så ska jag fixa den hemma.

dagens lista;

blackbud - Barefoot Dancing
timbaland - scream
eagles - the boys of summer
bob dylan - Hurricane
The Cinematics - break
Led Zeppelin - Kashmir
the doors - the end
depeche mode - enjoy the silence
france gall - Don't Make War Captain, Make Love

m.m , mixlistor rules!

skriver mer sen!   xoxo

wicked in the sunshine

godmorgon, typ :b

idag hade vi inga vanliga lektioner, vi skulle bara jobba till vårsalongen men jag orkade inte gå eftersom jag ska fixa allt på kvällskolan imorn så jag tog en sovmorgon och sov ut istället. just nu dricker jag lite chaite och kollar lite gossip girl, måste nog iväg till hanna sen och bränna en skiva för jag ska redovisa på nutida konst imorn.

det känns som om våren är här nu, fast man vet ju inte.. det kommer säkert komma en massa snöoch förstöra allt igen, det vore typiskt.

nu är det inte alls långt kvar till studenten, ungefär unt 50 skoldagar kanske, nåt sånt.. det känns skönt men man har ändå ångest över vad man ska göra sen, vad ska man göra sen? vad ska man jobba med? flytta hemifrån? .. det ordnar nog sig :b heheh.

snart kommer syster hem och då ska vi nog ut och gå lite.

xoxo

the world is in danger.

pretty seg dag idag, gjord inte nåt speciellt  i skolan förutom att fixa lite på min fria bild.
jag fick även förlängt på projektarbetet idag så det känns nice, nu har jag typ hela våren på mig..

efter skolan åkte jag ner till centrum och pratade lite med åsa om studenten och sen köpte jag glass med franie och tårtan.

nu ska jag färga min utväxt och sen kolla på gossip girl!

xoxo
image10

saturday night

hallå! idag vaknade jag upp hos syster, ensam för hon hade åkt iväg och kollat på folkrace med några polare så jag gjorde frukost och tittade på tv. när hon kom hem skjutsade hon hem mig så jag kunde göra mig i ordning och så.

nu ska jag hem till malins granne och dricka vin, nice nice!

xoxo.


tuchahcha

hallå hallå, idag har jag varit i skolan och sen kom syster och hämtade mig så åkte vi ner till centrum en stund och bara kikade runt. idag var det en tråk-dag, jag var jättetrött hela tiden och höll på att somna när vi hade relgion, sen fick jag stanna kvar efter skolan i typ 2 timmar och stå och måla på projektarbetet, sen tog jag en pause och skulle ut och röka men VISST ska jag sätta mig i tuggummi då, great. så när jag ska pilla bort det sliter jag sönder mina leggins.

nu ska jag göra te och lyssna igenom lite lp-skivor!

xoxo

image9
jag och lina efter sannes 18 års fest i vintras,  haha

if you wanna get high baby, it's alright.

hej hej! ännu en lång skoldag idag med så nu är jag supertrött. har precis fixat lite kaffe och ska se beverly hills , ah lovely.

det är så mycket i skolan nu med allt + projektarbete så jag ska nästan fira när allt är över! , haha.
malin och deras gäng fixade med soffor idag i estetkorridoren så när jag tog pause från mitt arbete la jag mig där och pluggade religion, lyx i jämnfört med att stå och måla i timmar.

på fredag ska jag framföra mitt performence inför klassen, det ska bli nice.. men jag kommer säkert börja skratta och förstöra hela grejen :b

anyway, så lyssnar jag på The Real McCoy-runaway (världens sämsta låt men den är så nostalgi! påminner om systers blåa fula rum med moppepojkar, dunjackor och buffalo-skor , så 90-tal, haha

xoxo.

pain in the ass-projekt

uh, äntligen hemma efter en lång skoldag!
idag har jag målat på mitt projektarbete i 4 och en halv timme, inte dåligt hu? , jag är snart klar och imorn ska jag göra det sista, det tråkiga är att jag har nästan hela rapporten kvar men det kommer ordna sig.

iförrigår lämnade jag in ansökan om sommarjobb inom komunen, hoppas på att få nåt ... visst att det kändes som slavarbete förra året men nu iår tjänar man lite mer och så som jag räknat ut det blir det 9000 spänn på tre veckor så det känns ganska värt det.

dagens lista is;

Remy Zero - Prophecy
Polaroid - Dreamers
Chicks on speed - fashion rules
yeah yeah yeahs - gold lion

och sen massa av the bloodbrothers och the go! team.

skriver mer sen för jag har massa att göra nu , xoxo


image6

Pack your bag cause the night is falling

åååh, jag vill ha sommar nu! parkhäng med bra musik, vänner och öl!

jag blir så irriterad också, jag försöker beställa min studentklänning från forever21.com men det funkar inte, den är superduperfin och jag måste bara ha den!  

jag tror jag gått och förälskat mig i gult, det är så sommar.
mitt skrivade av rapporten går inge vidare, så jag tog en pause :*

åh, jag vill åka på massa festivaler i sommar, men jag kommer inte ha råd för man får ju inga mer pengar nu och jag har inget jobb.. ännu. det är nog det viktigaste just nu, fixa ett jobb så jag kan jobba sönder mig hela sommaren och hösten sen ska jag glassa i thailaaaand hela vintern!! yes yes yes! längtar...

nej, nu borde jag gå tillbaka till skolstuffs..

  <-- min lovely dresss

coffee and cigarettes

jag var ganska ironisk när jag gav min blogg ett namn så ni vet, men det blev rätt kul i alla fall.

jag är så fruktansvärt TRÖTT på allt som har med skolan att göra,precis allt. jag orkar knappt ens försöka gilla dem roliga lektionerna längre. det som jag mest stör mig på idag är det jävla projektarbete som ska vara klart på måndag, hurra liksom.. jag ligger efter, eh som vanligt, fast jag tycker jag gjort ett ganska bra jobb hittlils i alla fall men inte enligt min handledare, it sux.

just nu sitter jag och dricker kaffe (eh hallå, jag gillar inte ens kaffe!!) bara för att hålla mig vaken så jag kan fixa med allt som har med skolan att göra. jag lyssnar på musik också, yay :b dagens lista är vilket fall den hääär;

the raveonettes - lust (superbra!! , ska troligtvis ha den när jag gör mitt performence grej i skolan)
azure ray - sleep
bob dylan - hurricane
PJ harvey - this is love
hoffmaestro  - desperado

det blev väldigt blandat men det är nice.

image2

RSS 2.0